I´m back on track

Nu är jag hemma i den kungliga huvudstaden igen. Vi kom visserligen hem i måndags men min dator där hemma är knäpp igen. Pappa råkade särra våran laptop i skåne så jag kunde inte blogga därifrån. Mer om resan ska jag försöka skriva när jag kommer hem. Nu är jag i skolan och snart ska vi på lunch. Sedan är det idrott med den nya läraren Galan.
I helgen ska jag äntligen köpa chinos, det är ett måste inför sommar´n.

Chill out!

Slutar blogga varje dag:(

Jag har bestämt mig för att sluta blogga så ofta, jag hjinner inte med, så jag kanske bloggar var tredje eller var fjärde dag. Just nu är det så mycket golf. Jag och Calle spelar varje dag med en annan tjej, Linnea. Idag var hela familjen iväg till malmö hela dagen. Jag följde med enbart för att jag skulle köpa en golfklubba, en spoon på dormy. Den e verkligen grym. Calle har en likadan så när jag testade hans kände jag att jag bara måste ha den. Den kostade 999 och egentligen kostade den 1895:-
Imorrn ska Calle och ja spela igen. Låt oss hoppas att jag sänker mig igen...



PS: Desperate housewifes visas inte idag pga finalhockeyn. Den visas dubbelt nästa vecka då serien firar 100 avsnitt.

Sänkning!!

idag har jag varit och spelat golf. Jag träffade Calle igår, som är en av mina kompisar här nere, och vi spelade hela dagen. Jag sov över hos honom men vi åkte hem till mig imorse för att käka stooor frukost. Sedan gick  vi till golfbanan och tränade och sen så gick vi ut på 18-hålsbanan. Det gick väldigt bra för båda, man ska ha 18 poäng på 9 hål, både han och  jag fick 20 poäng. Så vi sänkte vårat handicap. Sedan så väntade vi på att en annan kompis som spelar i klubben skulle komma från ystad. När hon kom då så gick vi ut de sista 9 hålen och då gick det sådär.Alla spelade fett oseriöst och höll på att störa och busa med varandra. Jag hoppade av på 15 hålet för mitt hus ligger ju intill.
Så imorrn ska jag och alle spela igen och kanske vi går en runda på den andra banan Djupadal. Men jag vill nog mest träna. Jag ska boka in en eller två privatlektioner med min tränare.

Vi ses.



PS: GAIS krossade ÖIS med 5-1 och leder nu allsvenskan.


Nu åker jag!!

Om sisådar en 20 min åker jag till skåne. Det ska bli underbart att komma ner till vartma österlen. På Söndag tror jag så kommer det att bli 15-20 grader. Jag ska spela golf, golf, golf. Jag älskar golf, jag lever för det. Jag skrev fel igår på bloggen. Det var egentligen imorrn som jag inte kan blogga:P 

Har ni provat AXA Protein drinkar. Den med vaniljsmak är såå god. Den smakar glass. Det som är bra med den är att den innehåller inget socker, eller jo, fruksocker, endast 3,5 %. Den är nästan nyttig. Jag köpte 8 stycken på en affär där dem kostade 2 kr styck. Smaka.



Nu måste jag fortsätta att packa. Vi ses!

Golf, golf, golf!! :P



Idag var det dax för golf igen. Men idag följde Max med. Han har typ aldrig spelat golf förut . Så jag fick lära honom grunderna som t ex hur man skulle greppa klubban, svinga den och stå med fötterna. Han tog in allt snabbt och efter några slag började han att slå bollar som gick högt, som var meningen. Jag tog som vanligt bara med mig några klubbor, inte hela settet. För mig går det bara uppåt. Jág får in svingen och känslan i bollträffen är gryyyym.
När vi köpte en sista hink med bollar så gick jag in och lånade Callaways senaste driver "Diablo". Den var helgrymm, ljudet, känslan, allt!! Det är defenitivt årets driver, den man ska köpa om man behöver en ny.




PS: Nu är det inte långt kvar tills jag åker tll skåne. Imorgon kl.14 åker mamma, jag , mormor och morfar ner dit. Resten av familjen kommer inorrm.
OBS!!! JAG KOMMER TROLIGEN INTE ATT BLOGGA IMORRN EFTERSOM LAPTOPEN ÅKER MED VÅRAN BIL IMORRN.

Golf igen


6:an och wedgen...

Idag bar det av till golfbanan igen. Jag hade först tennisträning i en timme och sedan så cyklade jag direkt till golfbanan. Idag tog jag med mig 6:an och wedgen. Det gick förvånansvärt bra och jag tror att jag har kommit på hur man ska göra för att kunna slå fade och draw, (när man skruvar bollen). Nu längtar jag så tills jag kommer ner till österlen och kan spela på de fina banorna som finns där! Jag åker ner på fredag och nu under påsk händer det mycket där nere. Det är supermånga tävlingar och många v mina kompisar kommer ner. "Det är på påsken som österlen drar igång", brukar många säga, och det är ju sant. Jag längtar såååå!


Det var mycket mer folk idag.

RSS 2.0