Kuldax och golf

Nu har kulsäsongen dragit igång på allvar i skolan. Alla är på lilla skolgården och seplar kula. Jag är "the king" på kula i skolan. Jag ska inte skryta men alla portar mig (alltså bannar,stänger av mig) från deras stäle där man kan kasta. Det är bara för att jag vinner så mycket. Igår kom jag till skolan med 0 kulor. Nu har jag 30st. Det började med att jag lånade en av samuel och sen när jag vann flera andra fick han tillbaks den kulan. Imorrn ska jag satsa på att vinna större kulor.

För nån timme sen var jag iväg och spelade golf i Årsta. Dem har precis öppnat för säsongen men inga puttinggreener är öppna, bar stockholms största driving range. Jag åkte dit för att träna in min nya driver. Jag tog bara med den och körde i en timme ungefär. Det gick så där, jag slicade* mycket, men det är nog bara för att jag gått över till herrklubbor,
som är längre.


Jag slog inte så långt idag,för det var kraftig motvind.






*Att slica en golfboll är att av misstag skruva bollen åt höger.


Innebandygoalie!!



Idag hade jag först två timmar tennisträning och sedan skulle jag iväg till huddinge för den sista innebandyträningen för året. Det som var speciellt med innebandyn var att jag fick stå imål. Jag suger ju!?! Vi skulle möta föräldrarna så det var därför jag passade på att ställa mig imål. Alla andra vet ju att jag är "ganska" dålig imål. Jag gillar ju inte att få ett hårt skott på mig, det svider.Men jag bet ihop idag och spelade riktigt bra. Det kände inte alls lika mycket som jag trodde det skulle göra. Vi spelade 4-4 och tre av de vuxnas mål var missar av mig. Annars gjorde jag flera räddningar som var direkt avgörande. Flera frilägen t ex. Jag var GRYYYM!!



Nu är det dax att borsta tänderna, det ska bli kul att komma tillbaks till slöjden igen, min favorit. Jag har missat lektionen två veckor i rad.

Sverige-Portugal:0-0

 Lagen inför matchen Foto: Scanpix

Lagen inför matchen


Igår satt jag och pappa uppe och kollade på fotboll. Det var som sagt Sverige mot Portugal. Jag tyckte att det var Portugal som skapade de farligaste lägena men Sverige var bra med. Henke Larsson på topp gjorde en okej match men matchens stora stjärna annars var Daniel Majstorovic. Han var med på allt. Han stoppade allt som kom in i det svenska målområdet. Han var bra med på kontringarna men framför allt så stoppade han Christiano Ronaldo.
En annan svensk som utmärkte sig var Rasmus Elm.

Betygen på de Svenska spelarna:                 Betygskalan är från ett till fem plus.
                                                                              
+=Underkänd ++=Godkänd +++=Bra ++++=Mycket bra +++++=Världsklass
                                                                                                                                                                          
Andreas Isaksson: +++                                                                                                  
Adam Johansson:  +++
Daniel Majstorovic: +++++
Olof Mellberg:           ++++ 
Mikael Nilsson:        +++
Samuel Holmén:     +++
Anders Svensson:   ++
Kim Källström:          +++
Rasmus Elm:            ++++
Johan Elmander:      +++
Henrik Larsson:        +++

Christian Wilhelmsson, Sebastian Larsson och Marcus Berg Blev alla inbytta i andra halvlek.

Anders 43 år!!

Idag firade vi som sagt pappa i efterskott. Av mig fick han lyktan och två par kalsonger. Det roliga med kallingarna var att dem hade en funktion som hetter ph, praktisk hållare. Den är till för att det inte ska skava. Pappa asgarvade åt dem.Det var kul. Pappa fick också en juicepress som vi ska ta ner till vårat sommarhus i skåne.

Tårtan.




Lite paketöppning. (Kolla hatten på hans huvud)...


Skrattattack!!


Och till sist blåser han ut ljusen och vi käka tårtan.

Jag va nyss iväg på min andra tennismatch för dagen. Dubbel med Hannes. Han hade intespelat match på väldigt, väldigt länge, det mäsktes. Vi förlorade men man kan inte säga tt jag spelade så där jätte bra heller.


Nu är det Robinson som gäller och sedan blir det fotboll för hela slanten.
Sverige möter Portugal Kl.21 typ. Vi måste se till att vinna. Stoppa Ronaldo!!

Förlust :(

Idag spelade jag match kl. 10 över 10 i salk-hallen i bromma. Det var regionsmästerskapen. Jag mötte en kille från Mälarhöjden och förlorade. Alla game i första sett gick, som vanligt, till 40 lika. Men jag har lite svårt att avgöra. Det som gick bra idag var att jag struntade i vad det stog i matchen och fokuserade framåt. Att det gick som det gick är en annan sak. Jag slog bra och hårt men jag missade mkt. Många dubbelfel. Mormor kom och kolla och på vägen hem fick jag 40 kr av mormor.

Lite senare idag, kl.17, har jagn dubbelmatch med Hannes. Jag skulle ha spelat med Fredde men han skadade sig så Hannes fick hoppa in. Det tråkiga är att vi kommer att möta ett av de bästa dubbelparet i Sthlm.
Vi får se till att ha roligt helt enkelt...


PS: Idag firar vi pappas 43-årsdag. Han fyllde i måndags men vi firar idag. Jag har gjort den där lyktan som han ska få, och på golfmässan så vann jag två par kalsonger till honom som han får nu.


Grillad

Idag är jag hemma i fjärde dagen. Jag har jätte-ont i halsen och är lite snuvig. Just nu så kollar jag på grillad i repris. Jag har tennismatch imorrn i salk-hallen.
Matchen imorrn är kl.10.30. Jag ska kanske spela dubbel sen men vi får se för frdde som jag ska spela med har skadat sig i foten. Imorrn spelar Amar, som spelar i min klubb, samtidigt som jag. Jag har tänkt att gå på tennisträningen idag för jag måste få in spelet i kroppen.
Om jag vinner imorrn får jag det svårt i nästa match, för då kommer jag att möta en väldigt bra kille.

sjuk

Idag var jag sjuk för tredje dagen i rad, jag har varit sjuk hela förra veckan men jag stannade hemma nu. Idag orkade jag inte slösa bort dagen med att spela tv-spel och dator. Jag tog fram något gammalt modellbygge och började bygga. Pappa köpte ett nytt lim som var som i filmer ni vet, där det stelnar så fort man tar i det. Jag lyckades limma ihop överkanten av nageln med skinner. Det blev lite klurigt i slutet av bygget men till slut artade det sig. Jag skippade klistermärkena eftersom dem var grovt konstiga.
Jag hittade också gamla warhammerfigurer som jag köppte på loppis för 2 somrar sedan för 20 kr.
Idag har de ett sammanlagt värde på 1000 kr.


Sjuk igen

Idag är jag fortfarande sjuk. Jag har halsfluss fick jag reda på. Det gör så ont i min vänstra sida av halsen. Jag kan inte svälja, hosta, gäspa eller rapa utan att det gör superont. Jag fick ta mig igenom lunchen med mycket problem. Pannkakorna  jag skulle göra amakade vattten!?, så jag käkade pasta resten istället och det gjorde ont.

Nu ska jag fixa med torrenten och se om nedladdningen har funkat. Jagg laddar ner ett spel som har laddat i sammanlagt 4 dagar och 13 timmar. Nu är den på 99% och när det är klart blir det gaming hela dan.


Space-pasta eller?

Mycket förkyld

Idag är jag hemma och är sjuk. Jag har ont i halsen som tusan och kan knappt svälja. Jag är också snuvig som tusan.
Jag har precis kollat på en film som heter "win a date with Tad Hamilton", den var bra. Jag vaknade för några timmar sen och kände mig jätte yr. Jag ska nog gå och vila snart, men först måste jag ta nåt till lunch. Vi får se vad det blir, jag ska fixa något bra och gourmet, kanske lite billys pizza skulle sitta fint...

Förkyld

Nu sitter jag i hallen och ska sart gå och byta om. Jag har träning om 40 min. I åre drog jag på mig en rejäl förkylning och har hostat slem i snart en vecka. I fredas så tappade jag rösten ett tag. Nu ska jag bara spela en timme istället för tre.
Jag ska ta det lungt och sen när jag kommer hem kanske jag skriver nåt.

Bilderna från veckan

Nu har vi vaknat i våra sängar efter en vecka i åre. Jag hade ju pappas spärrade dator och kunde inte lägga upp biilderna från dagarna, så jag gör det nu:


Värdelös bild!?


Mrcus var gryym, han "railade rakt fram" som han säger.


På after-skin i tisdags så spelade nåt knäppt band med kiltar.


Det blev mycket varm choklad.


På skutan var det blåsigt och kallt.


Marcus och jag gick och övade inför pulka-vm. Han fick tyvärr inte vara med för åldersgränsen i tävlingen
var 8 år.




 I onsdags så lurade Marcus och Astrid med mig till nån lekklubb på holiday club.
Som tur var fanns det ps3 och fifa 09, där jag satt hela tiden.


Efter det var det dax för bowling.(Jag vann allt)


Marcus fick typ en sockerkick efter att han hade gjort en strike.


Ja, ni ser ju själva.




Jag spelade spärr, strike, spärr.




Så var det dags för pulka-vm. Man var tvungen att åka i en rosa hjälm.




Man startade från en uppblåsbar hjälm...


... Som senare blåste ut rakt i backen.


Jag satt och väntade på att dem skulle ringa och säga att jag gått vidare till
åttondelen. Jag blev glad när jag gick vidare.


Vinsten var inte dålig, men jag har ju godisförbud...



Japp, det var det, nu får vi vänta ett år  till nästa gång, men om 2 veckor åker vi till skåne!!

På tåget

Nu sitter vi på tåget och har 2 timmar kvar till sthlm. Vi har träffat en kille som heter Lasse. Han är en skapare av ett spel som heter cantaquiz. Nu ska vi kolla på film, vi ses.

Dax för hemresa

Idag tar vi tåget hem till stockholm kl.4. Tåget kommer fram vid typ halv elva. Just nu kollar jag och astrid på tv.
Innan vi åker hade jag tänkt flytta bindningarna på mina skidor och sedan gå och åka lite. Jag har tänkt att testa på några 360:s,jag måste klara dem nu!

Nu måste jag gå och klä på mig så vi hinner åka lite.

4:a i pulka vm

Idag var det ju som sagt dags för deltävling 6 typ i pulka-vmä (tävlingarna pågår mellan v.7 och 15 tror jag). Kl 12 drog det första åket igång och sammanlagt startade ca 70 pers i tävlingen, barn som vuxna. Man körde en bana med fem svängar, jag kan inte ladda upp bilderna på det på den här datorn,och de 16 bästa tiderna gick vidare till åttondelsfinal i denna delfinal. Jag kom nia och sulle då möta åttan i åttondelen. Systemet fungerade så att ettan mötte den på 16:e plats, 2:an mötte den på 15:e plats osv. Jag vann ganska lätt mot en 18-årig tjej och var då i kvartsfinal. Där mötte jag en kille som var typ i 25-års åldern. Där vann jag också ganska lätt. Nu var det dags för semifinal. Alla som var kvar var grymma, så jag hade inte så stor chans men jag ledde i semifinalen framtill andra kurvan då han knuffade ut mig, vilket var tillåtet. Sedan kom jag till b-final där jag förlorade, men en 4:e plats i denna deltävling där vuxna ju har en fördel är det bra att komma fyra. Mitt pris blev en rosa pulka full med ahlgrens bilar. Det var 68 påsar med godiset. Tvåan och trean fick typ samma pris som jag och ettan fick samma pris plus en stor pokal plus en plats i stora finalen här i åre vecka 16. Då ingår boende, resa och skipass för en weekend.


Bilderna på allt kommer när jag kommer hem.


Nu har vi precis varit iväg på wersén:s restaurant och käkade pizza. Det var supergott!
Nu ska jag nog käka glass.


pulka-vm



Idag är det fredag och det innebär pulka-vm i stjärnbacken. Nu har jag ganska bråttom för vi måste anmäla oss innan kl.12 men det är gansak lugnt. Banan man kör i är bara massa svängar, marcus och jag var och provkörde den i förrgår fast den var avstängd. Förra året vann nån vuxen eftersom vuxna är större och tyngre. Detta är bara en deltävling och den som vinner här går vidare till finalen v.16.


PS: Ni vet blondinbella, bloggaren, hon bor tydligen 50 meter från där jag bor nu.

jibbardag

Idag har jag lärt mig grovt mycket. När vi kom fram till stället där vi skulle möta våran lärare jonas var vi tidiga så vi fick vänta i 30 min. Vi började med att testa 360 i slutet av en liten half pipe. Jag vågade inte riktigt i början men sedan testade jag några gånger och det gick bra. Jag landade rätt men ramlade sedan. Astrid var inte ens nära men hon gjorde några bra 180. Marcus gjorde senare på dagen en perfekt 180, han e ju bara 6 år!
Efter några åk där åkte vi till en liten och bred box lite längre bort, och nu kan jag raila ordentligt, alltså inte bara åka rakt fram på en box som många säger e att raila.

När vi kom hem för nån timme sen så käkade vi våfflor med varm choklad.

kul dag

Idag var en av de bästa skiddagar på hela veckan. Pappa och jag åkte på förmiddagen upp till skutan som öppnade idag och sedan åkte vi ner vid tväråvalvet. Vi åkte inte i backen utan långt bredvid , nästan off-pist. Det var sååå mycket dimma på skutan men lite längre ner löste det upp sig. Där vi åkte var det klart och det var flera naturgjorda hopp som var grymma. Jag flög typ fem meter och landade i nysnö. Nice!!
Innan det hade pappa bokat så att jag och astrid ska gå en freeride kurs i morgon bitti.Kl 9, vi måste gå upp kl7 för att ta en buss.

Nu har vi precis kommit hem från holiday club där vi har varit och spelat bowling. Jag vann!! Marcus imponerade på all genom att i första omgången göra 100 poäng. Jag fick 73 i första... Dåligt, men i andra spelade jag bättre och fick på mindre än en omgång typ 100 p. Marcus kom till slut tvåa.
Efter bowlingen gick vi och käkade glass, jag käkade den godaste, nogger mint.

Längtar till imorrn, om jag sätter 360 då ska vi fira.

Åreidag

Idag blir det skidor igen. Ikväll ska vi till holiday club och pela bowling. Marcus är nästan bättre än mamma.
Just nu ser det inte ut att snöa eller blåsa kraftigt så vi får se om åreskutan är öppen. Den har inte varit öppen någon annan dag i veckan pga hård vind.

Info om åre:

Vädret just nu

KamerorVäderlekDestinationsinfo
   
 webcam image

Åre By

-0.5-0.5 C°C Mulet, 3.6 m/s NV Uppdaterad 18 mar. kl. 09:05
 
 webcam image

Åreskutan

-5.7-5.7 C°C Mulet, 9 m/s SV
(max 12 m/s)Uppdaterad 18 mar. kl. 09:05
 
 webcam image

Duved

0.2+0.5 C°C Mulet, 2 m/s V Uppdaterad 18 mar. kl. 09:05
 
 webcam image

Björnen

-1°-1 CC Mulet, 1.4 m/s S Uppdaterad 18 mar. kl. 09:05

SNÖDJUP I TERRÄNGNysnö 24hNysnö 72hSenaste snöfall
Björnen, 550 m.ö.h8585 cm22cm66cm18 mar 2009
Duved, 500 m.ö.h102102cm66cm99cm18 mar 2009
Rödkulleområdet, 620 m.ö.h9595 cm55cm1111cm18 mar 2009

Öppna liftar och pister

  • 37/37/414liftar är öppna
  • 110110/111/pister är öppna

Hjälp!

Nu sitter jag och kollar på första säsongen av "Hjälp!". Johan Glans äger. Allt i denna säsongen av programmet äger.
För ett tag sen var vi på after ski på fjällgården. Det var grymt med röj och ett allann-ballan band var där. Dem uppträdde i kilt. Jag kan som sakt inte lägga upp bilder på det men jag kan visa alla bilder jag tagit i veckan. Efteråt så åkte jag och Astrid pulka ner för kälkbacken. Det var det roligaste idag, vi skrattar fortfarande åt det. Pulkan vi hade var trasig så man kunde bara åka en bit. Nu har mamma och astrid köpt en ny. På fredag är det Pulka-VM i Stjärnbacken. Vi ska ut och öva snart.

Till middag äter vi lax.

Info om Åre idag:

Vädret just nu

KamerorVäderlekDestinationsinfo
   
 webcam image

Åre By

-1°C Halvklart, 4.4 m/s V Uppdaterad 17 mar. kl. 18:55
 
 webcam image

Åreskutan

-6.8°C Växlande molnighet, 0 m/s
(max 0 m/s)Uppdaterad 17 mar. kl. 18:55
 
 webcam image

Duved

-1.8°C Snöbyar, perioder med sol, 3.2 m/s V Uppdaterad 17 mar. kl. 18:55
 
 webcam image

Björnen

-2.4°C Växlande molnighet, 3.4 m/s NV Uppdaterad 17 mar. kl. 18:55

SNÖDJUP I TERRÄNGNysnö 24hNysnö 72hSenaste snöfall
Björnen, 550 m.ö.h83cm2cm4cm17 mar 2009
Duved, 500 m.ö.h97cm0cm3cm16 mar 2009
Rödkulleområdet, 620 m.ö.h93cm3cm6cm17 mar 2009

Öppna liftar och pister

33/41 liftar är öppna.

110/111 pister är öppna.


Skiddag

Idag har vi varit och åkt skidor i Åres sköna backar. Snöunderlaget var ok. Vädret var perfekt, inte för varmt, inte för kallt, men det snöade lite för mycket då och då. Min freeride-kurs blev det inet av men vi ska kolla om jag kan få träna samma tider med en annan tjej som vi känner. Eftersom pappas dator har massa spärrar kan jag tyvärr inte lägga upp några bilder.

Just nu sitter jag och kollar på High School Musical 3?! med astrid. Jag är uttråkad men snart ska vi gå och handla på ICA Supermarket i åre station.

Information om Åre just nu:

Vädret just nu

KamerorVäderlekDestinationsinfo
 
SNÖDJUP I TERRÄNGNysnö 24hNysnö 72hSenaste snöfall
Björnen, 550 m.ö.h83cm2cm8cm16 mar 2009
Duved, 500 m.ö.h97cm3cm3cm16 mar 2009
Rödkulleområdet, 620 m.ö.h94cm3cm10cm16 mar 2009

35 av 41 liftar är öppna, 110 av 111 pister är öppna
 
 webcam image

Åre By

2.1°C Mulet, 1.8 m/s V Uppdaterad 16 mar. kl. 15:35
 
 webcam image

Åreskutan

-3.7°C Snöbyar, perioder med sol, 10 m/s SV
(max 17 m/s)Uppdaterad 16 mar. kl. 15:35
 
 webcam image

Duved

2.6°C Byar av snöblandat regn, 3.7 m/s V Uppdaterad 16 mar. kl. 15:35
 
 webcam image

Björnen

1.2°C Mulet, 1.8 m/s V Uppdaterad 16 mar. kl. 15:35

Åre

Nu har vi precis kommit fram till huset där vi ska bo denna vecka. Huset e så jäkla chill. Vi har precis käkat frukost och åller på att göra oss i ordning. Snart drar vi till backen!!

Det första vi ska göra är att åka till typ skistar-kontoret någonstans och kolla med min freeride-kurs.
Det var för sent att boka på nätet så vi ska typ boka direkt. Sedan bär det av mot några sköna vanliga åk och sedan ska jag till snow parken.

När vi kommer hem så ska vi käka supergod oxfilé med potatis. Sedan ska vi spela klassikern monnopol som alltid har funnits här, samtidigt som vi kollar på desperate housewives på DVD. Hela den säsongen som bisas på tv just nu finns på DVD här, jag tror att det är den här säsongen iaf.

Nu har jag bråttom till backen.

What a fest

Igår/idag/inatt var jag på Tobias och Elins 40-års fest. Båda fyllde 40 samtidigt. Festen hölls på Atrium, en restaurang i Nationalmuseum.
Det började med att alla gick runt och snackade med vänner från förr m.m. Det höll på så i ungefär en timme och sedan skulle vi sätta oss. Jag satt breve Vera och Elliots kusins flickvän Gabrijela (Elliot är min kusin).  Det bjöds på en tre rätters middag som började med en förrätt som var lax och tigerräkor. Inget för mig.
Sedan till huvudrätten fick vi något riktigt gott och mört kött tillsammans med potatisgratäng. Det var sååå gott. Jag satt vid bordet där kusinerna satt och vi hade hela tiden något att snacka om.
Till efterrätt fick vi vaniljglass med jordgubbar och passionsfruktssås.

Efter maten blev det kaffe och typ konjak. Jag fick te istället. Samtidigt var dansen i full gång och "DJ Vilhelm" stod för musiken.

Eftersom vi åker till Åre idag så valde vi att gå lite tidigare från festen, vi gick vid typ 2.



Innan festen tog mamma och hennes syskon,ej tobbe, en fördrink på nåt flott hotel bredvid spy bar på Stureplan.
Rummet som vi var på låg näst intill "room 401", nån som har sett programmet?


Det bjöds på många tal.Tobias och Elin inledde festen med att säga några ord.


Sedan var det morfars tur att hålla tal. Efter honom var det evigheters evigheter med tal.


Mamma höll ett tal till tobbe om bokstaven t tillsammans med sina två andra bröder.
Jocke, som hade klippt ihop en film om tobbes unkarlsliv skulle visa den på en projektor
men råkade ha ner projektorn på golvet. Den klarade sig bra men i början fick dem inte på något
ljud. Så jocke snackade i en halvtimme om ingenting. Sedan fick dem igång ljudet och filmen var grymt rolig.


Efterrätten var riktigt god. När jag senare blev uttråkad av alla tal bad jag om att
få in min aftonbladet som jag hade haft med mig. Jag läste den först senare ändå.




"Go DJ Ville go!"

Ny frisyr

Nu har jag precis varit och klippt mig. Jag klippte mig för jag störde mig på att håret föll ner framför ögonen på mig när jag spelade tennis hela tiden. Så jag klippte mig kort igen. Det är skönt.

Nu ska jag iväg på min gudfar/morbrors 40-årsfest. Där ska jag fråga mormor om hon kan låna mig 1000 spänn till åreresan. Vi åker till ÅRE imorrn kl 23.30 med nattåg. Det är årets vinterhöjdpunkt när vi åker till åre. Jag ska gå en freeridekurs. Det är det jag behöver pengar till.


Leksand förlorade

Jag har precis kollat på kvalseriematchen i ishockey mellan Leksand och Södertälje. Leksand tog ledningen i första men i ndra perioden gick allt snett. Matchen slutade 3-2 efter att leksand i sista minuten fått ett självmål av SSK.
Det är tråkigt om Leksand inte når upp i Elitserien för det är tredje året i rad som vi är i kvalserien.
Nu ligger vi sist, eftersom de andra matcherna gick till förlängning.

Nu ska jag kolla på sporten.

Ishockey

Kollar på elitserie-kvartsfinalen mellan Luleå och Frölunda. Det står 0-0 och det är inte så intressant. Jag ska nog kolla på "Stockholm- Arlanda" istället.

Idag var Max O hemma hos mig ett tag och vi kollade på film och kastade snöboll på okända personer. Vi byggde en mur på altanen och sedan kastade vi framför folk som gick förbi. Det var en kvinna som blev lack för att vi byggde en vall mitt på gångvägen för att stoppa förbipasserande. Efter ett tag kom Viktorias pappa förbi och vi hade typ snöbollskrig med honom.

Nu måste jag gå och plugga, har läxförhör imorrn.

Slutar tidigare, igen

Idag slutar vi killar i klassen innan lunch om vi vill. Om man vill får man äta lunch i skolan. Det blir soppa ¨å jag ska käka i skolan. Vvi killar slutar tidigare eftersom tjejerna har gympa idag och inte vi. Vi har imorrn.
Nu måste jag gå och ragga besökare:)

Trött

Nu har jag spelat 2 timmar tennis. Den andra timmen gick lite bättre. Jag slog ju av senorna på racket i måndas så nu lånade jag ett annat racket som var fett skönt.
Nu ska jag hem och duscha och stretcha, det blev jobbigt i slutet.

Tennis

Nu ska jag snart gå på tennisträning. Jag ska bra byta om och få nåra nycklar av mamma.
Idag slutade vi också tidigare pga att våran b-språkslärare hade studiedag. När jag var hemma bakade jag bullar med mamma aom vi ska ge till föräldrafikat på marcus dagis.

Nu kommer mamma, måste hämta nycklar.

Vi slutade tidigare.

Idag slutade vi tidigare i skolan. Vi hade bar två lektioner, matte och träslöjd.m Jag blev klar med min lykta, den blev inte perfekt men den var ju ändå av återanvänt stål. Det ska bli kul att visa den för mamma och pappa.

Efter skolan gick tobbe och jag hem till honom och gjorde läxor som egetligen ska lämnas in om två veckor.
Efter det gick jag hem och käkade ugnspannkaka igen.



Nu måste jag bar gå ut och kolla på min nya driver. I LOVE IT!

KOMMENTERA MERA!!!

DET BEHÖVS MER KOMMENTARER.

CSI

Nu sitter jag framför tv:en och kollar på CSI. Det är typ någon kille som har dött av att sin pacemaker sprängdes.
Jag har börjat följa alla avsnit varje måndag. Det är den bästa kriminal-serien.
Jag ska nog ladda ner några avsnitt. Allt ä ju så logiskt, den ena lilla ledtråden leder till en annan som leder till en annan som leder till mördaren. Fast dem har ju lite för bra utrustning.

Snart börjar RAW Comedy Club, det får man ju inte missa.

Golfmässa med Ludde, jäkligt kul

Igår var jag som sagt på årets första golfmässa i västberga, budget golf hallen. Jag hade skrivit en superstor text men min dator laggade igår så den kom inte upp. Så jag skriver om gårdagens händelse idag istället. När vi kom dit gick vi först in i shopen där det var super-rea. Det var en sak jag fastnade för, en golfklubba. Det var en Titleistdriver som egentligen kostade 3999kr men som var nedsatt till 999kr. Jag fick hjälp av en expert som hjälpte mig bestämma mig om jag skulle köpa klubban eller inte. Det skulle jag, men jag hade inte pengar på mig så jag fick vänta tills mamma och pappa kom och hämtade mig. Efter att vi varitinne i shopen gick vi till driving-rangen där flera av de stora golfmärkena fanns. Dem visade alla årets nyheter av klubbor. Jag tycker Callaway hade starkast nyheter. När vi sedan hade slagit ett tag gick vi och puttade och käkade lunch. Det fanns också en tävling där man i en golfsimulator skulle komma så nära en flagga som möjligt från 114 meter. Jag kom trea, 160 cm ifrån flagg. Ettan kom 55cm ifrån flagg. Jag är ändå nöjd för jag var typ enda barnet i topp 20 där. 1:a priset var en golf weekend till Danmark värd 7000kr.

Efter lunchen gick vi upp till övervåningen där Nike stod och visade upp sina klubbor. Jag tog med min driver och provspelade den, jag hade ju inte köpt den än.
Sedan skulle Ludde iväg till sin fotbollsträning så jag blev ensam kvar:(
Jag passade på att nöta några extra slag med min driver.

När mamma och pappa kom köpte vi min driver och en piké för 100 kr.


Så här ser driving-range ut, man slår mot ett stort skynke.






Jag spelade som sagt några extra slag på övervåningen.


Så här ser min driver ut.

Golfmässa med Ludde.


Snart kommer Ludde hem till mig med sina golfklubbor. Vi ska dra till en jäkligt stor golfmässa i Västberga. Inte så konstigt att vi ska gå, vi är ju golftokiga, jag har handicap 22,7 och ludde har typ 29 i hcp.
Det ska bli så jäkla kul för man får säkert massa saker och så kan man få hjälp av pga-pro tränare. Jag har ju precis gått över till herrklubbor så lite träning med dem skulle inte vara så fel.


PS: Det gårr uppåt för bloggen, igår hade vi 66 läsare.

Ugnspannkaka




Slutprodukten.

Jag och pappa har precis bakat en ungspannkaka, den blev lite bränd men det är ungt, för inuti är den god. Jag har inte
ätit ugnspannkaka på flera år. Det ska bli så otroligt gott, vi skulle steka lite falukorv till och sedan så ska man tydligen ha hallonsylt.

Mormor är här och hon gav oss en jäkligt praktisk apelsinskalare. Hon ska nog få smaka på kakan ändå.

äckligt (ocencurerat)



scarred_103_10.jpg scarred picture by artemejia

Kolla de här bilderna jag hittade på nätet. De är riktigt äckliga, stackars dem som har gjort illa sig så mycket.

Det måste göras nåt!!



Jag läste i en tidnign från i tisdags. Det stod att piratebay skaparna kanske ska få betala 17 milj kr i böter, men det bryr jag mig inte om för dem har ju ändå flera miljoner över men det jag inte fattar e att dem kanske ska få 1 års fängelse!!!
Detta är helt sjukt. Dem gjorde ju bara något kul och att sajten har blivit en av de största i världen är en annan sak.
Det är nästan så man ska ställa upp och demonstrera, jag ladar ju ner jag också och gud va med underhållning det är.

Hoppas att ni kan hålla med och till alla som fildelar: FORTSÄT!!!
Bry er inte om att det är olagligt, polisen tar bara framförallt dem som laddar upp väldigt mycket och dem som laddar ner väldigt mycket. Sajten kommer ändå inte att läggas ner.

Skola

Idag är jag i skolan som vanligt. Inget speciellt på schemat. Jag ska ta det lite lungt på idrotten för jag är förkyld. Jag har med mig min innebandyklubba till idrotten där vi då ska köra innebandy. Det ska bli kul. Jag äger alla!!

Man får hoppas att piratebay klarar rättegången hyfsat. SAVE THE PIRATEBAY!!!

Ooooooooyeahh!!

Igår hade jag grymt kul.Jag var ju med mamma på Norra Brunn. En av de roligaste kvällarna ever. Mamma och jag träffade vera där men hon kom efter att vi käkat svindyr mat (215 kr st). Hannes var gryym som tusan och om jag ska vara helt ärlig var faktiskkt johan glans lite bättre, men det var nog för att han uppträdde längre. Och adde malmberg var också rolig, men han drog lite skämt som var för svåra för mig att förstå, men de flesta förstod jag. Jag spelade in material på mobilen i sammanlagt en timme men jag tror inte att något hördes. Efteråt sa Hannes att jag kunde komma dit fler gånger, och det skulle inte vara fel...

PS: Jag var ända barnet där så alla som va där inne kollade på mig då och då, tillochmed komikerna.
Igår kom vi hem lite för sent för att jag skulle hinna lägga upp bilderna då.(kl 24 kom vi hem.)


Det var typ 200 pers där. Det såg helt annorlunda ut än vad jag hade tänkt mig.


Scenen, lite suddigt.


Hannes on stage!, kameran fotade i fel ljus.


JOHAN GLANS!!!!

Norra brunn



Nu är jag duschad och klar för norra brunn. För er ovetande människor är det ett standup ställe. Ikväll ska Johan Glans!!! och Hannes Hervieu och någon till uppträda kl 21.00. Jag ska dit!! Hannes har skrivit upp mig och mamma på gästlistan och mamma har bokat bord. Jag kan knappt fatta att jag ska dit ikväll. Jag är supertaggad!!
Jag ska fota och visa er.

Träslöjd


Idag hade jag träslöjd. Jag håller fortfarande på med min lykta som är av återanvänt stål. Det är bra. Idag fick jag bränna bort lite flisor på den med våran flamethrower som vi kallar den. Jag hoppas att den jag ger den till uppskattar den!

Desperate Housewives


Ikväll kl.21 visas säsongspremiären av Desperate Housewives på kanal 5. Jag har väntat på den nya säsongen ända sedan den förra slutade. Hoppas att denna säsong blir minst lika bra som den förra.

Let the hell in Wisteria Lane begin!

CSI och lite lagg

Nu laggar min dator igen men bara lite, så jag kan iallafall komma fram till webbsidorna. Just nu kollar jag på CSI, det är så jädrans bra. Nu är det mkt på tv. Kl är 22 och det är sporten och RAW Comedy club. Igå firade vi min mormor som fyllde 77 tror jag. Vi gjorde våfflor som vi lade på hög. Högen blev typ 20 cm hög.

På onsdag ska jag med mamma och min kusin vera till norra brunn, et stand-up ställe. Jag ska se Johan glans och veras ex hannes. Det sak bli jädrans kul. Ihallen idag så berättade Wille att han också kanske skulle dit.

Nu är jag trött, jag var ju skolpolis i morse, men jag måste se sporten innan jag går och lägger mig!

Parlamentet.



Idag har jag bara varit hemma och slappat. Min nackspärr är borta. Vänta nu måste jag gå och kolla på fortsättningen på parlamentet. Det är ju för tusan säsongsstart för sveriges bästa humorprogram. Det har nu gått  förbi "hjälp" som har gått för långt. Idag medverkade Henrik Hjelt, David Batra, debutant, Henrik Dorsin och en till debutant, (en som jag inte har namnet på). Men iaf, det var grymt kul idag. Här är ett exempel:

Vad får man om man köper en kung på systembolaget?

En "korkad" flaska. Hahahahah:)

RSS 2.0